skip to Main Content
Telefon: +45 2080 9805 - E-mail: claus@dengodeterapi.dk

Samtaleterapi hos Den Gode Terapi

Jeg hedder Claus, er psykoterapeut og er uddannet på Københavns Gestalt Institut. Jeg tilbyder samtaleterapi i trygge rammer. Terapien tager udgangspunkt i ansvar, frihed og valg. Terapi med fokus på dig, dine oplevelser og tanker, og i særdeleshed hvordan du har det lige nu.

Det praktiske: Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi kan drøfte din situation, og hvordan terapi kan hjælpe dig. Jeg har tavshedspligt, går løbende i supervision hos præst og psykoterapeut Bent Falk og psykoterapeut Morten Bang, hvilket er din garanti for et godt og sikkert forløb. Jeg følger de etiske regler hos Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at hjælpe dig på vejen mod et forbedret liv.

Hilsen
Claus

Skriv en besked til mig

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Min opvækst

Min opvækst

Jeg er 42 år gammel og bosiddende i Charlottenlund. Min opvækst har været stærkt præget af astma, som startede da jeg var ganske lille. Flere ophold alene på astmahjem i Norge og rigtigt mange indlæggelser på Gentofte Amtsygehus har sat sine præg på mig som person. Har følt at jeg som ganske lille skulle kunne klare mig selv, idet det den gang ikke var normalt at forældrer overnattede på sygehuset sammen med børnene.

Tilknytning

Grundet min opvækst og astma har jeg igennem livet haft svært ved specielt kærlighedsrelationer. Det har jeg arbejdet meget med over de sidste mange år og heldigvis er er det noget vi som mennesker kan ændre på, hvis vi arbejder med det. I dag er jeg i et rigtigt dejligt forhold og kan se betydningen af det arbejde jeg valgte at gøre.

Hvorfor gestaltterapi

Gestaltterapiens hovedide er, at mennesket er dynamisk foranderligt og altid ansvarlig for sit liv. Det er et selvregulerende væsen, der ved hjælp af sin medfødte evne til opmærksomhed over for sine behov og over for sine vilkår er skabt til at overleve og folde sig ud i gensidig og meningsfuld kontakt med sine omgivelser. Det overordnede menneskesyn er det eksistentialistiske, der blandt andet har fokus på ansvar, frihed og valg, tre ord der er blevet meget centrale for mig.

Da jeg besluttede at gå igang med uddannelsen til terapeut, valgte jeg at det skulle være gestaltterapien der skulle være min retning. Uddannelsen på Københavns Gestalt Institut giver mig det helt rigtige med i kufferten.

Aflysning

Såfremt du bliver forhindret i at komme til en konsultation, er det nødvendigt at melde afbud senest dagen forinden, før kl. 17.00 – i modsat fald må du betale for konsultationen, selv om du er blevet forhindret.

Claus Andersen
Mobiltelefon: +45 2080 9805
E-mail: claus@dengodeterapi.dk
Facebook: facebook.com/dengodeterapi

Terapilokale:

Ordruphøjvej 40, st.
2920 Charlottenlund

Back To Top
×Close search
Search